De Voetbal.nl app en de KNVB Wedstrijdzaken!!

De Voetbal.nl app en de KNVB Wedstrijdzaken app - ga goed voorbereid van start!

Je hebt er wellicht al het één en ander over gehoord, er komt een nieuwe Voetbal.nl app. De app die door ruim 1 miljoen voetballiefhebbers wordt gebruikt, waaronder een hopelijk ook veel leden van Festilent.

In de nieuwe Voetbal.nl app kunnen naast wedstrijdprogramma’s, uitslagen en standen, ook allerlei leuke en nuttige clubnieuwtjes worden getoond. Dit maakt het voor leden en fans van Festilent allemaal een stuk leuker en gemakkelijker.

Zoals aangegeven, er komt een vernieuwde Voetbal.nl app.

Maar daarnaast gaan voetbalverenigingen vanaf de start van het nieuwe seizoen ook nog eens gebruik maken van de KNVB Wedstrijdzaken app. Dit is dé app waarmee het wedstrijdformulier wordt vastgelegd en waarmee spelers zich kunnen legitimeren met een digitale spelerspas.

Voordat alle leden Festilent  (van pupillen tot senioen) goed van start kunnen met zowel de vernieuwde Voetbal.nl app als de KNVB Wedstrijdzaken app, is het belangrijk dat we een aantal zaken geregeld hebt.  

Goed voorbereid het nieuwe seizoen in.

1. E-mailadressen vastleggen,
Leden die in de Voetbal.nl of de KNVB Wedstrijdzaken app willen inloggen, moeten zich in de app registreren met een e-mailadres. Voor beide apps worden dezelfde inloggegevens en dus ook hetzelfde e-maildres gebruikt. Het is belangrijk dat hiervoor het e-mailadres wordt gebruikt dat bekend is bij Festilent. Want alleen met dat e-mailadres herkent de app het lid. Zorg er daarom voor dat het juiste e-mailadres bij Festilent is geregistreerd waarmee jij ( of je ouders) ook gebruik wil maken van de Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app. Ontbreekt jouw e-mailadres of is het niet juist , dan kun je niet inloggen in de app en dat wil je uiteraard voorkomen.

Dus als je niet kunt inloggen, stuur dan een mail naar de ledenadministratie (berlindavandeven@gmail.com)  

2. Spelersfoto’s,
Op 12 juni hebben we alle spelerspasfoto’s die bekend zijn bij de KNVB in Sportlink Club gezet. Extra voordeel is dat alle spelersfoto’s direct zichtbaar in de KNVB Wedstrijdzaken app.

Op het moment dat de nieuwe Voetbal.nl app en website live gaan, worden ook daar de spelersfoto’s zichtbaar. Ontbreken er toch nog enkele spelersfoto’s of is de foto gedateerd?

Geen paniek, in de wedstrijdzakenapp. kun je de foto vervangen door een andere foto.( instellingen – mijn contactgegevens -foto. (je klikt dan op de foto en kun je kiezen voor een andere foto, of je kunt een foto met je smartphone maken (selfie).

Dit moet wel een pasfoto-achtige foto zijn en niet een vakantie foto etc.

Als je de foto kiest, zal je deze terugzien in je scherm. Vervolgens kies je voor opslaan en staat deze foto ook bij Festilent in je gegevens.

Controleer vervolgens of alle overige gegevens kloppen (adres, tel. nr ).
Als daar iets in veranderd is, stuur dan een mail naar ledenadministratie:
(berlindavandeven@gmail.com 

 

 

De Voetbal.nl app is half juli beschikbaar. Binnenkort ontvang je meer nieuws en gaan we je meer vertellen over de exacte datum wanneer de Voetbal.nl app live gaat. 

Namens het wedstrijdsecretariaat:
Nico van Holst,

De Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app
Volg ons op Twitter
Mededelingen

Secretariaat: secretariaat@festilent.nl 

Webmaster: website@festilent.nl

Financiën: financieel@festilent.nl

 

Agenda:

 INFORMATIE

Verklaring Omtrent Gedrag

Filmpjes Vertrouwenspunt
Sport en Gedragscode

Notulen algemene ledenvergadering 2016
31 October 2016

 

Druk op de button als je een 
foto wilt hebben in grote resolutie.

Hoofdsponsor

   

Stersponsors