Extra info Feest in de FestiTent 2017.

Vrijdag 19 mei vindt de 2e editie van Feest in de FestiTent plaats. De tent zal opgebouwd en afgebroken moeten worden. Vele handen maken licht werk en daarom vragen wij onze leden om ons te helpen met het opbouwen en afbreken van onze FestiTent. 

Op woensdag 17 mei wordt de tent opgebouwd en op maandag 22 mei wordt de tent afgebroken. Wij hopen dat we een mooie groep vrijwillgers/leden op kunnen trommelen, zodat we het voor elkaar makkelijker kunnen maken. Hoe laat dit gaat gebeuren, dat is nog niet duidelijk, maar dat wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. 

Laat even weten wanneer je een handje kan helpen. Stuur een e-mail naar luukbongers@outlook.com of bel naar 0651315320. 

Na een geslaagd feest vorig jaar, staat op 19 mei de 2e editie van Feest in de FestiTent op de planning. Samen met de band Ruizzz en onze eigen DJ Sil, gaan we er weer een groot feest van maken. Ook dit jaar kun je weer samen met je partner, vrienden of je hele voetbalteam een tafel reserveren. Geef je dus ook op als je alleen, of met een kleinere groep bent, er zijn meer dan voldoende tafels beschikbaar voor personen die niet met een grote groep gaan.

Je kunt een tafel reserveren voor 5, 10 of 15 personen en meer. Stuur een e-mail naar Ven.harm@gmail.com. Van 25 maart tot 15 april kun je een tafel in de voorverkoop reserveren voor €10,- per persoon.

Dus ben je lid, supporter, vrijwilliger of ben je betrokken bij Festilent? Reserveer je tafel en op naar een mooi feest! 

Volg ons op Twitter
Mededelingen

Secretariaat: secretariaat@festilent.nl 

Webmaster: website@festilent.nl

Financiën: financieel@festilent.nl

 

Agenda:

 INFORMATIE

Verklaring Omtrent Gedrag

Filmpjes Vertrouwenspunt
Sport en Gedragscode

Notulen algemene ledenvergadering 2016
31 October 2016

 

Druk op de button als je een 
foto wilt hebben in grote resolutie.

Hoofdsponsor

   

Stersponsors