Social Media

Festilent _socialmedia

Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste nieuws van Festilent? Volg Festilent dan ook via onze Social Media kanalen.

Festilent

Facebook

Volg Festilent via het grootste sociale netwerk, Facebook! blijf op de hoogte van al het nieuws van Festilent, zie mooie foto’s voorbij komen en blijf in contact met iedereen die een iets met onze club heeft!

Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om verslagen, foto's, mededelingen en overige informatie zelf door te sturen via de mail zodat wij dit op de Facebook pagina kunnen delen. Dus maak zelf ook onze pagina!

Twitter

Volg Festilent op Twitter. Via dit kanaal zie je snel onze nieuwtjes en de uitslag van de wedstrijden en soms zelfs live verslagen van Festilent 1 of andere belangrijke wedstrijden!

Festilent Activiteiten Commissie

Facebook

Volg onze Festilent Activiteiten Commissie op Facebook. Op dit kanaal zie jij het snelst wanneer er weer activiteiten worden georganiseerd door de Festilent Activiteiten Commissie, denk hierbij aan de Jeugddag, FestiTent, Super Sunday en alle andere activiteiten die georganiseerd worden!

Volg ons op Twitter

Volg

Hoofdsponsor

   

Stersponsors