Festilent begint ook thuis met winst

Festilent heeft ook de eerste thuiswedstrijd gewonnen. Gister was het op Sportpark De Bundel met 4-0 te sterk voor WEC 1.  

De wedstrijd begon later omdat want de scheidsrechter Jeroen van Rossem vond de belijning niet duidelijk genoeg. Hierdoor moest Piet Manders nog even snel de belijling gaan zetten. Nadat de belijding bijgewerkt was kon de wedstrijd beginnen. Festilent was de betere ploeg. In de openingsfase ging het spel nog redelijk op en neer maar na de 1-0 van Thieu Bongers liet Festilent nog weinig steken vallen. Valk voor rust zorgde Pepijn Schonenberg ook nog voor de 2-0. Na rust probeerde WEC Festilent hoog onder druk te zetten maar Festilent profiteerde daarvan en opnieuw scoorde onze linksback Thieu Bongers. De eind uitslag werd bepaald door Joeri Cuppen die de 4-0 maakte.    

Door deze tweede overwinning van Festilent staat het met 6 punten gedeeld bovenaan. Volgende week speelt Festilent tegen medekoploper Nulandia in Nuland.

Opstelling Festilent:

Thieu Dekkers (K), Thijs van der Ven, Koen van Bakel, Sjoerd van den Heuvel, Thieu Bongers, Jelle van den Heuvel (C), Jeroen Disveld, Niels van den Brand, Pepijn Schonenberg, Joeri Cuppen, Willem van der Loop.

Wissels:

Jurre Willems, Coen Bongers, Jurn van Thiel, Bram Geurts, Charles Westheim (K)

F1017 074 #2

Afgelopen wedstrijd Festilent 1:

Festilent 1 - WEC 1
Uitslag: 4-0


Komende wedstrijd Festilent 1:

Zondag 8 oktober 14:30 uur
Nulandia 1 - Festilent 1 

Sportpark Duin en Dael
Duyn en Daelseweg 12
5391 EE Nuland


Volg ons op Twitter

Volg

Hoofdsponsor

   

Stersponsors