Festilent gaat onderuit op bezoek bij WEC

Vanmiddag reisde Festilent als nummer vier van de competitie af naar de koploper WEC. De Zeelanders verloren met 2-1.  

Festilent wist in de eerste helft niet heel veel te creëren. Wel kreeg het nog zijn kansen via Joeri Cuppen en een verraderlijk ingeschoten vrije trap van Niels van den Brand. Maar WEC wist zijn eerste kans in de wedstrijd meteen te verzilveren met een doelpunt. Met die 1-0 stand gingen de ploegen ook de rust in. Na rust wist WEC al snel de 2-0 op het scorebord te zetten. Nu moest Festilent wel iets doen, met echte grote mogelijkheden bleven uit. Ook wist WEC zijn counters niet te benutten. In de slotfase wist Festilent nog wel de aansluitingstreffer te maken. Invaller Noud van Schijndel gaf de bal voor op Pepijn Schonenberg, die de bal binnen kon tikken. Helaas kwam dit doelpunt veel te laat voor Festilent en werd het een 2-1 nederlaag voor Festilent.

Aanstaande donderdag staat de volgende wedstrijd alweer op het programma voor Festilent. Het gaat dan op bezoek bij RKKSV.

Opstelling Festilent:

Thieu Dekkers (K), Koen van Bakel, Coen Bongers, Jeroen Disveld, Thieu Bongers, Willem van der Loop, Jelle van den Heuvel, Jochem Fleuren ©('66), Niels van den Brand ('78), Jasper van den Berg ('45), Joeri Cuppen.

Wissels:

Pepijn Schonenberg ('45), Noud van Schijndel ('66), Ies van Dongen ('78), Bauke van Tilburg 

Afgelopen competite wedstrijd Festilent 1:

WEC 1 – Festilent 1

Uitslag: 2-1 (Pepijn Schonenberg)

 

Komende wedstrijd Festilent 1:

Donderdag 12 april 18:30 uur

RKKSV 1 – Festilent 1

 

Sportpark Eikenhage

Kruisstraat 13a

5243 RD Rosmalen


Hollandse Velden:
In de wandelgangen:

Volg ons op Twitter

Volg

Hoofdsponsor

   

Stersponsors