Festilent hard onderuit tegen Maliskamp

Festilent is vandaag in de uitwedstrijd tegen Maliskamp hard onderuit gegaan. Festilent verloor met 6-1.

Festilent wist de score wel al na 8 minuten spelen te openen. Joeri Cuppen schoot raak na het voorgeven van Pepijn Schonenberg. Festilent kon niet lang van deze voorsprong genieten. In de 13e minuut wist Maliskamp te stand gelijk te trekken, 1-1. Vlak voor rust kwam de harde klap voor Festilent. Maliskamp maakte in de 41e minuut de 2-1, en amper 1 minuut later ook de 3-1. Na rust zagen we nog steeds niet het Festilent wat we de rest van dit seizoen gezien hebben. Festilent ging op alles of niets spelen en dat leidde tot de 4-1 in de 70e minuut. De blamage voor Festilent werd compleet toen Maliskamp in de 76e en de 81e minuut de stand tot 6-1 wist te trekken, wat uiteindelijk de eindstand was.

Door dit verlies staat Festilent nu met 12 punten op de 5e plaats in de competitie. Volgende week komt koploper SCMH 1 op bezoek op Sportpark De Bundel.

Opstelling Festilent:

Thieu Dekkers (K), Thijs van der Ven, Koen van Bakel, Sjoerd van den Heuvel, Jurre Willems, Jochem Fleuren (C), Jelle van den Heuvel , Niels van den Brand, Pepijn Schonenberg, Joeri Cuppen, Jasper van der Berg.

Wissels:

Willem van der Loop, Ies van Dongen, Stijn van Hout, Charles Westheim (K).

 

 

Afgelopen wedstrijd Festilent 1:

Maliskamp 1 – Festilent 1

Uitslag: 6-1 (Joeri Cuppen).

 

 

Komende wedstrijd Festilent 1:

Zondag 5 november 14:30 uur

Festilent  1 – SCMH 1

 

Sportpark De Bundel        

Boekelsedijk 3

5411 NW Zeeland

Klik hier voor foto's van de wedstrijd

Hollandse Velden:
In de wandelgangen:

Volg ons op Twitter

Volg

Hoofdsponsor

   

Stersponsors