Festilent herpakt zich met winst op SCMH

Festilent heeft gisteren goede zaken gedaan door met 3-0 van SCMH te winnen.

Festilent wist zich na het verlies tegen Maliskamp vorige week goed te herpakken tegen koploper SCMH. In de eerste helft bleef de score lange tijd op 0-0. Al had SCMH na een kwartier een grote kans, maar Thieu Dekkers hield doormiddel van een pracht redding de 0-0 op het scorebord. Na een half uur wist Jochem Fleuren de 1-0 te maken. Via een afvallende bal wist hij het net te vinden vanaf de 16 meter. Na rust kreeg SCMH een rode kaart doordat een speler van de ploeg met twee benen vooruit veel te hard inkwam. Festilent wist daarvan te profiteren maar wel pas in de 70e minuut. Daarin maakte Pepijn Schonenberg de 2-0. Even later maakte A-Junior Chiel Noijen de eindstand compleet, door met zijn eerste balcontact in de wedstrijd meteen de 3-0 te maken.

Door deze overwinning staat Festilent nu op de 3e plaats, op doelsaldo achter Nulandia en 1 punt achter koploper FC Schadewijk. 19 november speelt Festilent uit in Heeswijk-dinther tegen Avesteyn. Komende zondag is Festilent 1 dus vrij.

Opstelling Festilent:

Thieu Dekkers (K), Thijs van der Ven, Koen van Bakel, Jelle van den Heuvel, Jurre Willems, Jochem Fleuren (C), Jeroen Disveld, Niels van den Brand, Pepijn Schonenberg, Joeri Cuppen, Jasper van der Berg.

Wissels:

Coen Bongers, Willem van der Loop, Thieu Bongers, Chiel Noijen, Charles Westheim (K).

 

 

Afgelopen wedstrijd Festilent 1:

Festilent 1 – SCMH 1

Uitslag: 3-0 (Jochem Fleuren, Pepijn Schonenberg en Chiel Noijen).

 

 

Komende wedstrijd Festilent 1:

Zondag 19 november 14:30 uur

Avesteyn  1 – Festilent 1

 

Sportpark Avesteyn          

Steen- en Stokstraat 6

5473 RN Heeswijk-dinther


Hollandse Velden:
In de wandelgangen:

Volg ons op Twitter

Volg

Hoofdsponsor

   

Stersponsors