Festilent laat punten liggen tegen VOW

Festilent heeft gisteren dure punten laten liggen in het duel tegen VOW. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel op Sportpark De Bundel.

In de eerste helft kreeg Festilent al een aantal grote kansen maar die werden niet afgemaakt. Daardoor werd er met een 0-0 stand de rust ingegaan. Na kreeg Festilent opnieuw kansen, maar na een paar gemiste kansen wist Pepijn Schonenberg toch het net te vinden. Na de 1-0 verzuimde Festilent om het af te maken en ging het steeds verder achteruit lopen. Daardoor kreeg VOW in de 87e minuut nog een kans en die werd direct afgemaakt. Hierdoor eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel.

Festilent blijft na dit verlies wel op de 4e plek staan, met 23 punten uit 12 wedstrijden. Volgend weekend is het een vrij weekend in verband met de carnaval, het weekend daarna speelt Festilent de inhaal wedstrijd tegen FC Uden op Sportpark De Bundel.


Opstelling Festilent:

Thieu Dekkers (K), Thijs van der Ven, Jelle van den Heuvel, Koen van Bakel, Willem van der Loop, Jochem Fleuren (C), Jeroen Disveld, Niels van den Brand, Pepijn Schonenberg, Joeri Cuppen, Jasper van den Berg.

Wissels:

Sjoerd van den Heuvel, Coen Bongers, Jurre Willems, Charles Westheim (K).  


Afgelopen wedstrijd Festilent 1:

Festilent 1 – VOW 1

Uitslag: 1-1 (Pepijn Schonenberg)

 

Komende wedstrijd Festilent 1:

Zondag 18 februari 14:30 uur

Festilent 1 – FC Uden 1

 

Sportpark De Bundel

Boekelsedijk 3

5411 NW ZEELAND


Hollandse Velden:
In de wandelgangen:

Volg ons op Twitter

Volg

Fotos

Hoofdsponsor

   

Stersponsors