Festilent wint van Vorstenbosch, wedstrijd tegen Cito gestaakt

UPDATE 17-5-2018 | Festilent heeft deze week twee wedstrijd gespeeld. Op donderdag tegen de Vorstenbossche Boys en vandaag tegen Cito.

Afgelopen donderdag speelde Festilent tegen de Vorstebossche Boys. Festilent won deze wedstrijd met 3-4. Festilent stond met 0-2 voor toen de teams de rust in gingen. Snel na de rust wist Pepijn Schonenberg na een mooie actie er 3-0 van te maken. Later werd het ook nog 0-4 en leek de wedstrijd over. Maar Festilent zwakte het laatste kwartier af en Vorstenbosch wist er nog 3-4 van te maken, maar verder kwam het niet. Doelpunten makers van Festilent waren Thieu Bongers, Coen Bongers, Pepijn Schonenberg en Joeri Cuppen.

Vandaag speelde Festilent tegen Cito. Festilent dat niet sterk begon aan de wedstrijd kwam na rust op voorsprong door een doelpunt van Joeri Cuppen. Cito kwam op gelijke hoogte door het benutte van een strafshop, die onterecht gegeven werd. Daarna botste de Cito keeper met Coen Bongers tegen elkaar aan, waarna Coen Bongers knockout bleef liggen. Coen Bongers kwam langzaam weer bij en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Inmiddels is Coen Bongers alweer thuis, na omstandigheden gaat het gelukkig allemaal goed.

Gisteren zijn de resterende 10 minuten gespeeld. De stand is gebleven op de 1-1 die al op het scorebord stond.


Komende wedstrijd Festilent 1: 

Zondag 20 mei 14:30 uur 

Festilent 1 – RKKSV 1

 

Sportpark De Bundel

Boekelsedijk 3

5411 NW ZeelandHollandse Velden:
In de wandelgangen:

Volg ons op Twitter

Volg

Fotos

Hoofdsponsor

   

Stersponsors