Komende zondag: Festilent - VOW

Komende zondag speelt Festilent zijn eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. Op Sportpark De Bundel komt VOW uit Zijtaart te gast.

De vorige wedstrijd tussen beide ploegen was de allereerste competitiewedstrijd van dit seizoen. Die eindigde in een 2-6 overwinning voor Festilent. Dit door doelpunten van Niels van den Brand, Pepijn Schonenberg, Jelle van den Heuvel, Jochem Fleuren, Willem van der Loop en een eigen doelpunt van VOW.

Afgelopen zondag wist Festilent de topper tegen FC Schadewijk niet te winnen. Het ging onderuit met 3-0 in Oss. Hierdoor staat Festilent nu op de 4e plaats met 22 punten uit 11 wedstrijden.

VOW wist afgelopen zondag zijn tweede punt in de competitie te pakken. Ze speelde met 1-1 gelijk in een thuiswedstrijd tegen FC Uden, waar VOW het verdiend had om de wedstrijd te winnen.

Het is zondag de taak van Festilent om zich te herpakken en thuis winnend aan 2018 te beginnen! De aftrap is om 14:30 uur op Sportpark De Bundel. Wees erbij want het beloofd een mooie dag te worden bij Festilent met vele thuis spelende teams!

Afgelopen wedstrijd Festilent 1:

FC Schadewijk 1 – Festilent 1

Uitslag: 3-0

 

Komende wedstrijd Festilent 1:

Zondag 4 februari 14:30 uur

Festilent 1 – VOW 1

 

Sportpark De Bundel

Boekelsedijk 3

5411 NW ZEELAND


Hollandse Velden:
In de wandelgangen:

Volg ons op Twitter

Volg

Fotos

Hoofdsponsor

   

Stersponsors