Samenloop voor Hoop Zeeland 2018

Na de succesvolle editie van 2014 wordt er op 23 en 24 juni 2018 weer de Samenloop voor Hoop georganiseerd. Dit zal weer plaatsvinden op ons Sportpark De Bundel en Festilent zal weer fungeren als sponsor!

Samenloop voor Hoop is 24 uur wandelen voor kankeronderzoek. Onder het motto leven, meeleven en doorleven maken wij tijdens deze estafette een vuist tegen kanker. De Samenloop voor Hoop start op 23 juni om 14.00 uur en duurt tot 24 juni 14.00 uur. De inschrijfkosten bedragen € 15 per persoon. Hiervoor ontvang je ook een paars t-shirt van de Samenloop voor Hoop.

Wat gaat er gebeuren tijdens de SamenLoop voor Hoop Zeeland?

Op een SamenLoop staan we stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens de wandelestafette zijn er muziekoptredens, een braderie en verschillende ceremonies waarbij iedereen welkom is. Zo maken we samen het verschil. Elke SamenLoop wordt van begin tot eind georganiseerd door vrijwilligers. Altijd komen 3 vaste ceremonies terug:

De Openingsronde met Speciale Gasten

Onder warme aanmoediging van familie, vrienden en andere belangstellenden mogen mensen die kanker hebben of hebben gehad de eerste ronde lopen over het parcours. Zo laten we zien dat er hoop is en dat we er voor elkaar zijn.

De Kaarsenceremonie

's Avonds verlichten kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours. En met een speciale ceremonie herdenken we dierbaren, steunen we elkaar en vieren we dat mensen kanker hebben overwonnen.

De Slotceremonie

Na 24 uur wandelen loopt iedereen samen deze feestelijke laatste ronde. Aan het eind wordt de opbrengst bekendgemaakt en de cheque overhandigd aan KWF Kankerbestrijding.

Naar Amerikaans model

SamenLoop voor Hoop wordt het hele jaar door georganiseerd op verschillende plaatsen in Nederland en is de Nederlandse versie van het Amerikaanse Relay for Life. Met ruim 4.800 edities per jaar is Relay for Life het grootste inzamelingsevenement voor kankerbestrijding ter wereld.

Help je mee de opbrengst te verhogen? Meld je aan of start een actie

Inschrijven  Start een actie


Volg ons op Twitter

Volg

Hoofdsponsor

   

Stersponsors