Voorbeschouwing Festilent - FC De Rakt

Festilent speelt aanstaande zondag nogmaals een thuiswedstrijd. Dit keer komt FC De Rakt op bezoek naar Sportpark De Bundel.

FC De Rakt verloor afgelopen zondag op eigen veld van koploper WEC. WEC kwam al snel in de wedstrijd op voorsprong, maar twee minuten na de tegengoal kwam FC De Rakt alweer op gelijke hoogte. FC De Rakt kreeg nog rood in de wedstrijd maar WEC wist er lang niet doorheen te komen. In de 94e minuut kreeg WEC een strafschop en die wist WEC te benutten. De Udenaren staan momenteel op de ene laatste plaats met 12 punten uit 19 wedstrijden.

Festilent verloor zondag voor het eerst op eigen veld, FC Schadewijk wist hier met 0-3 te winnen. Festilent staat wel nog steeds op plek 4, maar om die zeker te stellen zal het toch moeten gaan winnen.

In de vorige wedstrijd tussen beide teams werd de wedstrijd pas laat na rust beslist. Pas in de 79e minuut opende Willem van der Loop de score voor Festilent. Even later was het weer Willem van der Loop die het net wist te vinden. Niels van den Brand besliste uiteindelijk de wedstrijd door de 0-3 te maken.

Daarnaast is het zondag weer tijd voor een Super Sunday, zorg dat je erbij bent! De aftrap is om 14:30 uur op Sportpark De Bundel. 

Komende wedstrijd Festilent 1: 

Zondag 22 april 14:30 uur (Super Sunday!)

Festilent 1 – FC De Rakt 1

 

Sportpark De Bundel

Boekelsedijk 3

5411 NW Zeeland


Hollandse Velden:
In de wandelgangen:

Volg ons op Twitter

Volg

Fotos

Hoofdsponsor

   

Stersponsors