Voorbeschouwing Festilent - FC Schadewijk

Na de winst van afgelopen donderdag moet Festilent morgen alweer aan de bak. Het speelt dan thuis tegen de nummer drie van de competitie, FC Schadewijk.

Afgelopen zondag wist FC Schadewijk met 0-2 te winnen tegen VOW, de vierde overwinning op rij. FC Schadewijk staat vier punten achter de koploper WEC en zal dus geen punten willen laten liggen wil het nog gaan voor het kampioenschap.

Festilent speelde donderdag nog en herstelde zich van het verlies tegen WEC. Het won zeer overtuigend van RKKSV. , met 0-5. De eerste ontmoeting tussen beide teams. Festilent staat nog steeds op de vierde plek met 34 punten uit achttien wedstrijden.

De uitwedstrijd tegen FC Schadewijk ging met 3-0 verloren voor Festilent. Waar het in de eerste helft nog 0-0 stond, scoorde FC Schadewijk het eerste doelpunt na ruim één uur spelen. Daarna liep het nog uit tot 3-0.

Morgen is de eerste thuiswedstrijd van de komende vier thuiswedstrijden die gaan komen voor Festilent. De aftrap is om 14.30 uur op Sportpark De Bundel!


 

Afgelopen competite wedstrijd Festilent 1:

RKKSV 1 – Festilent 1

Uitslag: 0-5 (Chiel van Hout (2x), Jochem Fleuren, Pepijn Schonenberg, Joeri Cuppen)

 

Komende wedstrijd Festilent 1:

Zondag 15 april 14:30 uur

Festilent 1 – FC Schadewijk 1

 

Sportpark De Bundel

Boekelsedijk 3

5411 NW Zeeland


Hollandse Velden:
In de wandelgangen:

Volg ons op Twitter

Volg

Hoofdsponsor

   

Stersponsors