Voorbeschouwing finale Ulysses - Festilent

Aanstaande zondag staat de finale van de nacompetitie op het programma voor Festilent. Festilent gaat op bezoek bij Ulysses in Megen.

De finale is dus een uitwedstrijd voor Festilent, tegen Ulysses dat thuis dit seizoen nog onverslagen is. Ulysses werd als promovendus tweede in de 4e klasse 4G met 53 punten uit 26 wedstrijden. Ulysses heeft de finale bereikt door een 1-0 overwinning thuis tegen WEC en een 3-5 overwinning afgelopen zondag uit tegen Herpinia. In die wedstrijd kwam Ulysses nog op een 1-4 voorsprong, maar Herpinia wist nog terug te komen tot 3-4. Na de drinkpauze loerde Herpinia op de gelijkmaker en kreeg ook zijn kansen. Maar toen Ulysses de 3-5 wist te maken was de wedstrijd over voor Herpinia. 

Festilent wist afgelopen zondag de finale te bereiken door na strafschoppen te winnen van Nulandia. De wedstrijd einidigde na verlenging in 1-1. Het doelpunt van Festilent kwam in de eerste helft via Joeri Cuppen. Na rust wist Nulandia de stand gelijk te trekken en de 1-1 bleef op het scorebord, ook na de verlening. Het kwam dus aan op penalty's, die Festilent met 5-3 wist te winnen! De ronde daarvoor won Festilent met 0-1 van Stormvogels’28.

De winnaar van dit duel promoveert naar de 3e klasse. Wij hopen dat veel supporters mee afreizen naar Megen, want de 12e man zal net als afgelopen zondag weer zeer belangrijk zijn! Wil jij mee rijden met de bus, klik dan hier voor meer info!
Komende wedstrijd Festilent 1 (finale nacompetitie!)

Zondag 17 juni 14:30 uur

Ulysses 1 – Festilent 1

 

Sportpark Den Heuvel

Maasdijk 44

5366 AB MegenHollandse Velden:
In de wandelgangen:

Volg ons op Twitter

Volg

Hoofdsponsor

   

Stersponsors