Privacy

Festilent respecteert en beschermt uw privacy. Onze website is zo gestructureerd dat u in de meeste gevallen Festilent kunt bezoeken op internet zonder uzelf te identificeren of persoonlijke informatie te verstrekken.

Mocht u ons toch persoonlijke informatie verstrekken (waarmee u kunt worden geïdentificeerd), dan garanderen wij dat deze informatie alleen zal worden gebruikt voor het onderhouden van de relatie die u hebt met Festilent.

Festilent verstrekt deze privacyverklaring om u in kennis te stellen van het beleid en gebruik met betrekking tot privacy, en van de keuzes die u kunt maken met betrekking tot het door Festilent inwinnen en gebruiken van persoonlijke informatie.

Festilent gebruikt de informatie die u verstrekt om uw behoeften beter te begrijpen en om u betere diensten te kunnen aanbieden. De door u verstrekte informatie gebruiken wij met name om het contact met u optimaal te laten verlopen, om u op de hoogte te houden van nieuws en informatie en om onze website af te stemmen op uw behoeften.

Af en toe zullen we mogelijk contact met u opnemen om u informatie te verschaffen over Festilent. Als u geen informatie wenst te ontvangen, zult u dit in ieder geval te allen tijde kunnen aangeven. Wij houden ons ook aan wettelijke bepalingen en zullen u, waar dit van toepassing is, bijvoorbeeld eerst om toestemming vragen alvorens contact met u op te nemen.

Festilent zal persoonlijke informatie niet aan derden verkopen of verhuren. Tenzij we uw toestemming hebben of dit wettelijk vereist is, zullen we de persoonlijke gegevens die u online verstrekt alleen delen met partners die in naam van Festilent handelen voor de hierboven beschreven doeleinden.

Volg ons op Twitter

Volg

Hoofdsponsor

   

Stersponsors