Pupil van de week Bram van Wijchen

Ik ben Bram van Wijchen, ik voetbal in J-11/2 en mocht vandaag pupil van de week zijn. Het was leuk om pupil te zijn.

In de bestuurskamer kreeg ik uitleg en een speciaal pupil van de week tenue. Daarna gingen we foto’s maken en deed ik mee met de warming up. Toen de wedstrijd begon mocht ik met de scheidsrechter en wedstrijdbal het veld op lopen. Ik deed de tos en Festilent mocht beginnen. Ik trapte af, slalomde tussen de spelers van Nulandia door en scoorde de eerste goal! De eerste helft heb ik Festilent in de dug-out aangemoedigd en dat hielp want Pepijn Schoonenberg scoorde! Voor de rust werd het 1-1 en het was spannend want Festilent speelde tegen de koploper. In de tweede helft scoorde uit een snelle aanval Willem van der Loop. De wedstrijd eindigde met 2-1, super knap! Na afloop kreeg ik een bal, een shirt en Festilent vaantje. Ik vond het een erg leuke middag en wil Festilent hiervoor bedanken! Krista ook bedankt voor de begeleiding.