Facilitaire mededeling voor leiders en trainers van Festilent

We willen jullie graag op de hoogte stellen van een aantal belangrijke punten om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt op onze velden en in onze accommodatie.

We hebben gemerkt dat sommige zaken beter kunnen en we vragen jullie daarom om hier rekening mee te houden. Zo kunnen we er allemaal voor zorgen dat we optimaal kunnen genieten van onze sportactiviteiten!

  • Graag na de trainingen alle goals van de velden halen en op een fatsoenlijke manier terugzetten op de daarvoor bestemde plek zodat alle teams bij de goals komen. Dit i.v.m. het maaien en sproeien van de velden.
  • Let bij de trainingen erop dat je het aantal ballen dat je meeneemt ook weer mee terugneemt naar het ballenhok. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat er voldoende ballen beschikbaar zijn voor alle teams en kunnen we eventuele vermissingen voorkomen.
  • Na iedere wedstrijd (zaterdag en zondag) de netten van de goal omhoog te doen en de vlaggen van het veld te halen.
  • De ontvangstdienst is geen poetsdienst. Graag na de wedstrijden de kleedkamer schoon achterlaten. Zowel die van je eigen team als die van de tegenstander. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat alle teams in een nette kleedkamer kunnen omkleden en douchen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking en heel veel sportplezier!