Festilent doet ook dit jaar mee aan de Grote Clubactie!

Na het succes van vorig jaar doet Festilent dit jaar opnieuw mee aan de Grote Clubactie. Vorig jaar lukte het ons om samen €4.261,32 op te halen voor onze club! Een geweldige prestatie waar we met zijn alle trots op mogen zijn!

Het doel van de Grote Clubactie 2023?

€3.500

Afronden Pannaveld & Voetbalmateriaal jeugd

Net als vorig jaar willen we het geld gebruiken om te investeren in het pannaveld voor de jeugdleden. Bij verschillende leveranciers hebben we offertes opgevraagd voor het realiseren van dit project. Helaas kunnen we met het opgehaalde geld geen pannaveld realiseren. Ook al zouden we – met een hoop vrijwilligers – zelf dingen doen.

Daarom gaan we er dit jaar samen voor zorgen dat we genoeg geld hebben om het Pannaveld te realiseren. Daarvoor hebben we nog z’n €3.500 nodig!

Wat houdt de Grote Clubactie in?

Het idee is heel simpel: Leden verkopen loten van €3,- per stuk. 80% van de opbrengst (dus €2,40 per lot) gaat direct naar Festilent. De lotenkopers maken vervolgens kans op mooie prijzen met een win kans van 1 op 10. In totaal zijn er 350.000 prijzen, waaronder:

  • De hoofdprijs: €100.000,-
  • 2e prijs: Skoda Kamiq (2 jaar zorgeloos rijden)
  • 3e prijs: Reischeque Corendon voor 2 personen t.w.v. €2.500,-

Klik hier voor alle prijzen.

Superloten:
Naast de reguliere loten zijn er ook superloten in omloop. Het Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een waarde van € 150,- waarvan €120,- (80%) direct naar Festilent gaat.

Hoe werkt het verkopen van loten

Ieder deelnemend lid -– bij ons alle pupillen en jeugdleden vanaf O9 tot O19 – kunnen zowel online als offline loten verkopen. Hiervoor kunnen ze gebruik maken van hun persoonlijke verkooppagina of het verkoopboekje.

Persoonlijke verkooppagina.
De persoonlijke verkooppagina is een webpagina die leden kunnen delen via WhatsApp, e-mail of social media met vrienden, familie en kennissen. Via deze link kunnen mensen dan online loten kopen, waarbij ze zelf kunnen aangeven hoeveel loten dat zijn.

Het verkoopboekje
Met het verkoopboekje kunnen leden langs de deur gaan om vervolgens papieren machtigingen te verzamelen. Of nog gemakkelijker zelf, kunnen mensen de QR-code aan de voorkant van het verkoopboekje scannen. Wanneer zij dit doen komen ze direct op je persoonlijke verkooppagina waar ze loten online kunnen kopen.

Om op een verantwoordelijke manier loten te verkopen willen we ouders van pupillen (O9, O10, O11, O12) vragen om samen met het kind (kinderen) langs de deuren te gaan om loten te verkopen.

Superlot
Iedereen – deelnemend lid of niet deelnemend lid – kan superloten verkopen via deze link: https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/festilent/280132.

Als bestuur willen we de senioren leden niet te belasten met het verkopen van losse loten. Maar we zouden het wel op prijs stellen als ook zij hun steentje bijdragen aan deze actie en mee sparen voor een pannaveldje. Daarom zijn alle senioren (heren en dames) teams gevraagd met het team op een laagdrempelige manier mee te doen door 1 (of meer) superloten aan te schaffen tijdens de actie.

Online omgeving van leden en de club

Ieder deelnemend lid wordt door Festilent aangemeld en heeft zijn eigen online omgeving waar hij/zij kan zien hoeveel loten hij/zij heeft verkocht.

Daarnaast heeft Festilent als club ook zijn eigen online omgeving waarin de actie wordt beheerd en de status van verkochte loten wordt bijgehouden. Deze online omgeving van de club wordt beheerd door Stijn van hout (bestuurslid).

Klaar voor de actie… Start!

Op 23 september 2023 ontvangen alle jeugdleden een e-mail met hun inlogcode voor de online omgeving en hun link naar de persoonlijke verkooppagina. Op diezelfde dag kunnen trainers/leiders in de ontvangstruimte het verkoopboekje ophalen en verdelen over hun teamleden. Vanaf dat moment kunnen alle leden loten verkopen. Op 4 november dienen alle verkoopboekjes ingeleverd te worden in de inleverdoos in de ontvangstruimte. Een paar weken later wordt de uitslag bekend gemaakt.

Waarom wil je als (jeugd)lid zoveel mogelijk loten verkopen?

Als club hebben we ons het doel gesteld €3.500,- op te halen. Dit geld en het opgehaalde geld van vorig jaar wordt gebruikt om een pannaveldje aan te schaffen.

Maar dat is nog niet alles… Jij kunt leuke prijzen winnen…

  • Ieder lid dat 25 of meer loten weet te verkopen ontvangt gratis de Grote Clubactie Medaille en 3 consumpties in de kantine.
  • Het lid dat de meeste loten verkoopt ontvangt hele leuke prijs. Vorig jaar won Daan van Paassen een Festilent trainingspak t.w.v. €62,50. Wat de prijs dit jaar is blijft nog even geheim.
  • Het team dat de meeste loten verkoopt ontvangt hele leuke prijs! Vorig jaar wonnen alle spelers JO11-3 een Derbystar Eredivisiebal met clublog van een Eredivisie team. Wat de prijs dit jaar is blijft nog even geheim.

Ik ben sponsor en zou graag een steentje willen bijdragen.

Als sponsor draag je de club een warm hart toe en daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. Wil je tijdens deze actie nog een extra steentje bijdragen? Dan kan je dat doen door één of meerdere superloten aan te schaffen via: https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/festilent/280132

Schaf je één of meerdere superloten aan? Dan zullen wij een symbolisch Superlot met jou bedrijfsnaam ophangen in de kantine.

Ik ben geen lid, maar ik wil wel loten verkopen.

Als je geen lid bent en wel loten wil verkopen? Dan kan dat! Deel dan de actiepagina link van Festilent: https://lot.clubactie.nl/lot/festilent/280132. Op deze link kan iedereen loten kopen.

Vragen:
Heb je vragen of opmerkingen over de Grote Clubactie, aarzel dan niet om contact op te nemen met Stijn van Hout. Als coördinator van deze actie kan hij je voorzien van alle informatie.