Festilent JO15-2 winterkampioen!

Maandagavond is Festilent JO15-2 officieel winterkampioen geworden. Na een verdiende 0-2 overwinning uit bij vv Gassel is het officieel, JO15-2 is ongeslagen winterkampioen geworden! De inhaalwedstrijd van gisterenavond was naar voren gehaald zodat ze aankomende zaterdag thuis kampioen kunnen worden. Door het verlies van de nummer 2 afgelopen zaterdag, hadden de mannen aan 1 puntje al genoeg. Ondanks de kou waren er veel supporters op de spannende wedstrijd afgekomen om onze jongens aan te moedigen. BEDANKT daarvoor!

De kampioens-spanning was in het spel terug te zien. Het was met tijden slordig en gespannen, maar de mannen wisten zich er goed tegen te wapenen. Gassel speelde goed en Festilent moest aan de bak. De verdiende 0-1 kwam van de voet van de goed voetballende Efrim en uiteindelijk was de 0-2 uiteraard van de voet van Wout. Hoewel Gassel bleef aandringen om tot scoren te komen, bleef de achterhoede onder leiding van captain Cian en voorstopper Juul goed overeind. De doelman van Festilent (Tijme) moest regelmatig gestrekt gaan maar hield ook vanavond zijn doel schoon. Iedereen een ruime voldoende en de feestvreugde wordt bewaard tot aanstaande zaterdag.

Super mooi resultaat, 10 wedstrijden gespeeld, 30 punten, 62 goals voor en maar 7 tegen!!

Aanstaande zaterdag spelen de jongens om 13:00 uur thuis tegen Odiliapeel en zullen ze na de wedstrijd een groot feest gaan vieren met de traditionele rondgang op de platte kar.

Door Geert-Jan Verstegen