Festilent komt niet verder dan gelijk tegen Avesteyn

Festilent heeft gisteren, net als in de uitwedstrijd, met 1-1 gelijk gespeeld tegen Avesteyn.   

De wedstrijd tussen de nummer vier en vijf van de competitie verliep aardig gelijk op. In de eerste helft was Festilent de bovenliggende partij en kreeg ook een aantal kansen om tot scoren te komen. Uiteindelijk wist Pepijn Schonenberg de 1-0 te maken, wat ook de ruststand was. Festilent begon minder aan de tweede helft, Avesteyn kwam meer in de wedstrijd. En kreeg een aantal kansen, maar Thieu Dekkers wist Festilent nog in de wedstrijd te houden. Toch wist Avesteyn de 1-1 binnen de knippen met een doelpunt met het hoofd. Vlak voor tijd kreeg invaller Noud van Schijndel nog een grote kans om de winnende te maken, maar helaas wist hij hem niet binnen te schieten. De wedstrijd einidgde in een 1-1 gelijkspel.

Festilent blijft na de gelijke spel op de vierde plek staan met 31 punten uit 16 wedstrijden. Zondag staat alweer de volgende wedstrijd op het programma. Festilent gaat dan op bezoek bij de koploper WEC.

Opstelling Festilent:

Thieu Dekkers (K), Coen Bongers, Koen van Bakel, Thieu Bongers, Willem van der Loop, Jeroen Disveld, Jochem Fleuren (C), Niels van den Brand, Pepijn Schonenberg, Joeri Cuppen, Jasper van den Berg.

Wissels:

Charles Westheim (K), Jelle van den Heuvel, Noud van Schijndel, Chiel van Hout