Festilent pakt overwinning tegen Nulandia

Festilent heeft gisteren zijn tweede overwinning op rij geboekt. Op Sportpark De Bundel werd koploper Nulandia met 2-1 verslagen. 

Festilent begon goed aan de wedstrijd en dat resulteerde na twaalf minuten spelen op al tot een doelpunt. Pepijn Schonenberg wist het net te vinden. Na een half uur wist Nulandia via een goed afstandsschot op gelijke hoogte te komen. 1-1 was dan ook de ruststand. Het was ook in de tweede helft weer een open wedstrijd. Maar Festilent wist via Willem van der Loop weer op voorsprong te komen. Nu wist Festilent de voorsprong wel te behouden en het won met 2-1 van Nulandia!

Door deze overwinning zet Festilent een gat van 7 punten voor de nummer vijf Maliskamp, dat ook nog een wedstrijd meer gespeeld heeft. Aanstaande zondag komt deze ploeg ook op bezoek bij Festilent en daar hebben de Zeelanders nog wat goed tegen te maken.

Opstelling Festilent:
Thieu Dekkers (k), Coen Bongers, Koen van Bakel, Jeroen Disveld, Thieu Bongers, Jelle van den Heuvel (C), Stijn van Hout, Niels van den Brand, Pepijn Schonenberg, Joeri Cuppen, Willem van der Loop.

 

Wissels:
Charles Westheim (k), Niels Schonenberg, Jens van den Wijngaard, Stan Zonneberg.