Festilent speelt gelijk tegen FC Uden

Gisteren heeft Festilent in zijn laatste competitiewedstrijd gelijk gespeeld tegen FC Uden. in Uden werd het 2-2.

Festilent begon goed aan de wedstrijd en was verreweg de bovenliggende partij. Na mooi combinatiespel over de rechterflank, gaf Jeroen Disveld de bal voor en die werd binnen gewerkt door een speler van FC Uden, 0-1. Daarna werd Pepijn Schonenberg binnen de 16 meter neergehaald en was het Joeri Cuppen die de penalty wist te benutten. Vlak voor rust gaf Festilent de voorsprong weg en wist FC Uden binnen een korte tijd de stand op 2-2 te zetten, wat ook de ruststand was. De rust duurde in verband met onweer wat langer, toen er uiteindelijk weer gevoetbald kon worden veranderde aan de stand verder niets en het bleef bij 2-2 in Uden.

Festilent was al zeker van de nacompetitie. Aankomende zondag is de eerste wedstrijd. Festilent treed dan aan tegen de nummer 13 van de 3e klasse, Stormvogels’28 uit Siebengewald.

Opstelling Festilent: Thieu Dekkers (K), Chiel van Hout, Koen van Bakel, Thieu Bongers, Willem van der Loop, Jelle van den Heuvel (C), Jeroen Disveld, Ies van Dongen, Pepijn Schonenberg, Joeri Cuppen, Niels van den Brand.
Wissels: Charles Westheim (K), Thijs van der Ven, Jasper van den Berg, Stijn van Hout.