Festilent verlengt contract trainers Tom Jacobs en Mart van Schijndel

Festilent heeft opnieuw een overeenstemming bereikt om de contracten van hoofdtrainer Tom Jacobs en hoofdtrainer Mart van Schijndel van Heren 2 met één seizoen te verlengen.

Tom Jacobs
Tom Jacobs is op dit moment bezig met zijn tweede seizoen in Zeeland. Dit seizoen kent hij met zijn team een zeer goede start. Na 11 wedstrijden staat het team ongeslagen bovenaan in de 4e klasse H met 8 punten voorsprong op de nummer 2.

Als club zijn we zeer tevreden met Tom aan het roer. Met zijn komst is de spelersgroep op verschillende vlakken gegroeid en dat zien we terug in de prestaties. Boven- dien is de sfeer bij de spelersgroep en overige staf zeer goed. Daarom zijn we blij dat we Tom nog één seizoen hebben kunnen behouden!

Mart van Schijndel
Mart van Schijndel is op dit moment bezig met zijn eerste seizoen als hoofdtrainer van Festilent 2, in de 2e klasse F. Sinds Mart zijn aanstelling bloeit het 2e elftal op. Met 17 punten uit de eerste 10 wedstrijden kwam het team twee punten te kort om bij de beste 5 te eindigen. Desondanks is de sfeer in de spelersgroep 180 graden gedraaid vergeleken met het vorige seizoen.

Al met al is de club, spelersgroep en overige staf zeer blij met de verlening van Mart van Schijndel.

Het bestuur wenst de hoofdtrainers heel veel succes in de tweede competitiehelft en het gehele seizoen ’23 – ’24!