Festilent weet weer te winnen van NLC’03

Festilent heeft gisteren zijn tweede uitwedstrijd op rij gewonnen. NLC’03 werd met 1-3 verslagen.

Festilent kwam in het begin van de eerste helft op achterstand te staan met 1-0. Festilent kreeg in de eerste helft kansen om weer op gelijke hoogte te komen. Joeri Cuppen miste helaas nog een penalty voor Festilent, daardoor gingen de teams met 1-0 de rust in. Na de rust kwam Festilent steeds beter in de wedstrijd. Na een uur wist Joeri Cuppen de 1-1 te maken. Even later werd Joeri Cuppen onderuit gehaald binnen de 16 meter door de keeper van NLC’03 en kreeg een penalty. Jochem Fleuren benutte deze kans en zette Festilent op een 1-2 voorsprong. Pepijn Schonenberg maakte in de slotfase nog op fraaie wijze de 1-3. Van grote afstand wist hij hem over de keeper te schieten.

Festilent staat door deze overwinning nog steeds op de vierde plek in de competitie. Aanstaande donderdag staat er alweer een wedstrijd op het programma. Festilent speelt dan om 18.15 uur thuis tegen Avesteyn. Reden genoeg om naar Sportpark De Bundel te komen aangezien het ook Super Thursday is!

Opstelling Festilent:

Thieu Dekkers (K), Jelle van den Heuvel, Koen van Bakel, Jeroen Disveld, Thieu Bongers, Willem van der Loop, Jochem Fleuren ©, Pepijn Schonenberg, Niels van den Brand, Jasper van den Berg, Joeri Cuppen.

Wissels:

Charles Westheim (K), Coen Bongers, Thijs van der Ven, Yassir Akhim