Festilent wint gemakkelijk thuis tegen Ulysses

“Het gebeurt niet vaak, maar ik heb vandaag zorgeloos op de bank gezeten.” Aldus onze trainer Tom Jacobs.

Festilent begon sterk aan de wedstrijd en nam direct het initiatief. Na 20 minuten spelen maakte Stan Zonnenberg de 1-0 door van afstand op goal te schieten. Nog geen twee minuten later was het opnieuw raak. Daan van Son wist het net te vinden. Na 22 minuten was het 2-0 voor Festilent.

In de eerste helft heeft Festilent het niet moeilijk gehad en wist Ulysses geen kans te creëren. Festilent ging de rust in met een 2-0 voorsprong.

De tweede helft was een kopie van de eerste helft. Festilent had continu balbezit op de helft van Ulysses. Via een penalty in de 50ste minuut wist Hidde van Dongen de stand te vergroten naar 3-0.

Na de 3-0 had Ulysses er geen vertrouwen meer in en gingen de koppen bij de spelers hangen. Na 70 minuten spelen wist Chiel Noijen de bal fraai binnen te koppen. 4-0. In de 10 minuten die daarop volgde wist Chiel een hattrick te maken, door nog twee keer te scoren! Hiermee werd de stand naar 6-0 uitgebreid.

In de 85ste minuut krijgt Ulysses een penalty. Nick van der Horst stopt de penalty waardoor de nul wordt behouden. Eindstand 6-0!

Het was een goede wedstrijd van Festilent en dat zal onze heren goede moed geven voor volgende wedstrijd uit tegen Achilles Reek!

Overige uitslagen in de competitie:

SES – Vesta’19: 3-0
SCMH – NLC’03: 2-1
Juliana Mill – Cito: 0-3
Gassel – Vorstenbossche Boys: 2-3
FC de Rakt – Herpina: 4-1