Fiets3daagse 2020

Geachte leden, ouders, relaties en vrijwilligers, op 14, 15 en 16 juli a.s. organiseert de Supportersclub Festilent hun jaarlijkse Fiets3daagse. In verband met de Corona maatregelen is er wel een aantal aanpassingen. Zo is er geen officiële rustplaats en zoeken de deelnemers, die een lunchpakket mee krijgen, zelf een plaatsje waar ze dit kunnen nuttigen, rekening houdend met de anderhalve meter afstand.

Inschrijven kan tussen 10 en 11 uur in de kantine van het Festilent complex, Sportpark De Bundel, Boekelsedijk 3, 5411 NW Zeeland. Ook kunt u zich per mail opgeven naar supportersclub@festilent.nl onder vermelding van:

  • Naam, adres, woonplaats; aantal deelnemers en aantal dagen dat u wilt fietsen

De inschrijfkosten bedragen € 3,00 per dag. De afstand van de dagelijkse tochten zal ca 45km zijn. U kunt ook aan 1,2 of alle 3 de dagen deelnemen. Voor de deelnemers, die alle dagen hebben gefietst, zal er aan het eind van de 3e dag een loterij gehouden worden. Aan het eind van elke dag kunt u een drankje krijgen op het grote terras voor de kantine.

Voor inlichtingen/ vragen kunt u telefonisch contact opnemen met telefoon nummer: 06-40814120 of via supportersclub@festilent.nl.

Wij hopen u in grote getalen te mogen ontvangen,

Met vriendelijke groet,

Supportersclub Festilent

PS: LET OP UW GEZONDHEID EN HOUDT U AAN DE RICHTLIJNEN VAN HET RIVM, ALS DEELNEMER BENT U HIER ZELF VERANTWOORDELIJK VOOR !!!!