Geslaagde sponsoravond Festilent met gastspreker Theo Janssen

Vrijdagavond 6 maart heeft de sponsorcommissie van Festilent een zeer geslaagde avond georganiseerd voor alle sponsoren.

Rond half negen opende de sponsorcommissie de avond voor de sponsoren van Festilent, waarvan 50% aanwezig was. Met de eerste woorden van Jochem Fleuren over de club. Hij benadrukte dat sponsoren, naast contributie en kantine-inkomsten, een belangrijke financiële pijler zijn voor de vereniging. De vereniging is hier blij mee en realiseert zich hiervoor iets terug te moeten doen. Daarnaast werden de eerste sponsoren, waarvan borden op het kunstgrasveld komen, laten zien op de presentatie. Vertogen Tegelwerken, Intersport, Van Tienen, The Waiter Starts en Cornelissen.

Daarna was het woord aan Jasper van Tienen. Die vertelde over de speerpunten van de sponsorcommissie. De sponsorcommissie bestaande uit, Jasper van Tienen, Jochem Fleuren, Geert van Dongen, Paul van Melzen en Jaap van Schijndel. Daarna werden de nieuwe contracten getekend. Cornelissen Aannemingsbedrijf heeft bijgetekend als hoofdsponsor tot en met 2024. Hier zijn wij uiteraard zeer blij mee! Daarnaast de nieuwe stersponsoren Twan & Twan en Nijman-Belned B.V.! Ook alle kledingsponsors die de komende 5 jaar op onze nieuwe tenues te zien zijn tekende hun contracten!

Door Haico van Deijne

Na het tekenen van de contacten kwam de gastspreker aan het woord. De gastspreker voor de avond was oud-profvoetballer Theo Janssen! Met veel interactie met de aanwezigen vertelde Theo over zijn ervaringen uit de voetbalwereld als voetballer, trainer en analist.

Gastspreker Theo Janssen | Door Haico van Deijne

Onder het genot van een hapje en een drankje werd de avond afgesloten met een gezellige nazit waarin de sponsoren nader kennis met elkaar én de vereniging konden maken. Ook hier voerde de positiviteit weer de boventoon en werd de basis gelegd voor herhaling.

Wij kijken terug op een gezellige avond en bedanken iedereen voor de aanwezigheid!

Bekijk hier meer foto’s