Intersport Superstore Uden nieuwe kledingleverancier van Festilent!

Het contract met de huidige kledingleverancier Macron Store Deurne liep dit seizoen af. Naar aaneliding gevoerde gesprekken hebben het bestuur en de kledingcommissie gezamenlijk besloten dat vanaf het seizoen 2024 – 2025 Intersport Superstore Uden de officiële leverancier (Official Supplier) voor onze vereniging wordt. Dus de leverancier van alle kleding, ballen en andere materialen.

 

Voetbal Specialist – Intersport Superstore:

Met ruim 3000 m2 behoort Intersport Superstore Uden tot de grootste sportzaken van Zuid-Nederland. De winkel biedt een ruim aanbod op het gebied van functionele sporten. Daarnaast zijn wintersport, wandel/outdoor en sportieve vrijetijdsmode ook belangrijke pijlers.

Ook voor voetbal heeft Intersport een zeer breed assortiment in huis. Dat alles nog eens aangevuld met vakkundige adviezen van vriendelijke medewerkers en een goede service, maakt dat Intersport de ideale voetbal specialist is voor Festilent en haar leden.

 

Nieuwe Clubcollectie van Festilent:

Er is gekozen voor een nieuwe kledinglijn van het merk Stanno. Een merk gevestigd in Nederland dat bekend staat om de goede kwaliteit. Niet voor niets spelen honderden voetbal-, handbal- en volleybal verenigingen in Nederland wekelijks in de tenues van Stanno, waaronder lokale verenigingen zoals V.V. Boekel Sport en Eredivisieclubs zoals Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk en de heren en dames van het Nederlands Handbal Verbond.

Deze moderne collectie sluit mooi aan bij de clubkleuren van de vereniging. De nieuwe clubcollectie is verkrijgbaar bij Intersport Superstore Uden. Al onze leden hebben de mogelijkheid om de kleding te passen en eventueel direct aan te schaffen. Op de geselecteerde kleding zal Intersport het clublogo van Festilent kosteloos bedrukken.

 

Clubwebshop – 15% korting op alle aankopen bij Intersport t/m 22 juni:

Er is webshop ingericht waarin de volledige nieuwe clubcollectie zichtbaar is. Alle leden kunnen via deze webshop ook online hun kleding (inclusief bedrukking) gemakkelijk bestellen.

Klik hier om naar de clubwebshop te gaan >

Betaling gaat via IDEAL. De bestelling dient altijd opgehaald te worden bij Intersport Superstore in Uden. Over alle bestellingen die geplaatst worden door onze leden via de webshop krijgt onze vereniging een bonus uitgekeerd. Kortom met de aankopen via de webshop zorgen we ervoor dat de vereniging jaarlijks meer kan investeren.

Om de nieuwe samenwerking te vieren hebben we samen met Intersport een introductieactie opgezet. Alle leden van Festilent krijgen op vertoon van dit bericht (onderstaande coupon) 15% korting op alle aankopen, geldig tot en met 22 juni 2024. Korting is geldig op het gehele assortiment in de winkel en op de geselecteerde kleding in de webshop!