Intersport Voetbaldagen 2018

Vanaf woensdag 6 januari 2018 kunnen jongens en meisjes die lid zijn van een voetbalvereniging en geboren zijn tussen: 1 januari 2003 en 31 december 2011 zich inschrijven voor de Intersport Voetbaldagen.

 De Intersport Voetbaldagen worden gehouden van maandag 13 augustus tot en met donderdag 16 augustus 2018 op de sportvelden van Festilent, Boekelsedijk 3, 5411 NW, Zeeland. 13 t/m 16 augustus 2018

Inschrijving:
Let op: Om in te kunnen schrijven is het hebben van een relatiecode (jou KNVB nummer) verplicht. Deze code is te vinden op de spelerspas. Diegenen die (nog) geen spelerspas hebben, kunnen hun relatiecode bij de ledenadministratie van hun vereniging opvragen.

Een inschrijving is pas gelukt als men een bevestiging op het opgeven e-mailadres ontvangen heeft. Aanmeldingen via telefoon of per e-mail worden niet verwerkt!

Programma Intersport Voetbaldagen
Tijdens de Intersport Voetbaldagen krijgen de deelnemers een gevariëerd programma (4 dagen) aangeboden, dat onder leiding staat van gediplomeerde trainers. Het programma vindt dagelijks plaats tussen 09.00 uur en 16.00 uur en is zonder overnachting. Onderdelen die aan bod komen zijn o.a. trainings- en wedstrijdvormen, vaardigheids- en circuitvormen en de penaltybokaal. Als klap op de vuurpijl ontvangen alle deelnemers een promotiepakket met daarin onder meer een uniek tenue, een bal , en een certificaat met de groepsfoto. Daar kun je nog eens met thuiskomen.

Kosten.
Het deelnemers bedrag voor de Intersport Voetbaldagen 2018 bedraagt 95 euro. Bij de inschrijving zal om het IBAN rekeningnummer gevraagd worden, zorg er dus voor dat je deze bij de hand hebt.

Meer Informatie?
Meer informatie is te verkrijgen via: http://festilent.devoetbaldagen.nl/