Interview: Jens van den Wijngaard van Letsleds | Sponsor in Beeld

Net als vrijwilligers zijn sponsoren zeer belangrijk voor onze voetbalclub. Daarom hebben we ‘Sponsor in Beeld’ bedacht. Door middel van een interview zullen we iedere maand één sponsor uitlichten op onze website en social media. Jens van den Wijngaard van Letsleds wordt deze maand uitgelicht. Benieuwd naar het interview? Lees dan verder.

Kun je jezelf even voorstellen?
Ik ben Jens van den Wijngaard, 27 jaar oud en voetbal momenteel in het 3e van Festilent.

Zou je meer kunnen vertellen over Letsleds?
Wij zijn in de basis een webshop die zowel particulieren als elektriciens, klusjesmannen, badkamerwinkels, aannemers en andere zakelijke afnemers voorziet van LED verlichting. Daarnaast doen we tal aan zakelijke projecten en zijn we partner van de Maashorst om de bedrijventerreinen te verduurzamen.

Met welke kernwaarden zou je Letsleds omschrijven?
Mensen altijd proberen te helpen met een oplossing. Of dat nu een klant van Letsleds is, nog moeten worden of geen klant. Dat maakt niet uit. Ook al verkoop je niets en kun je toch mensen helpen, dan is dat al een heel mooi gebaar.

Wat is de doelgroep van Letsleds?
Personen die een huis bouwen of verbouwen. Dit kan zowel de eindgebruiker zijn als een professional die een klant bijstaat in de verbouwing.

Hoe lang ben jij al sponsor van Festilent?
Wij zijn in 2019 gestart met sponsoren van Festilent. Met Letsleds zijn we shirtsponsor bij één junioren en één senioren team. Daarnaast hebben we een reclamebord langs het veld.

Wat heeft je doen besluiten om sponsor van Festilent te worden?
Om de lokale sportverenigingen een bij te staan en hiermee de club te sponsoren.

Bezoek je weleens een voetbalwedstrijd van Festilent?
Na de thuiswedstrijden doen we vaak nog een aantal drankjes met het derde elftal. Dan worden er ook regelmatige andere thuiswedstrijden gekeken.

Wat kan je eventuele potentiële sponsors meegeven waarom het goed is een team te sponsoren?
Voor een klein bedrag kun je al heel veel betekenen voor de lokale verenigingen. Als alle bedrijven in de regio zo een steentje bijdrage kun je met z’n alle een groot verschil maken!

Wil je nog wat kwijt aan iedereen die dit interview leest?
Kom vooral een keer kijken naar onze teams, dit kan zowel naar de jeugd op zaterdag als de senioren op zondag. En voor de mensen met een eigen zaak, laat vooral van je horen en steun de lokale club op welke manier dan ook.