Interview: Jeroen Veld van Jeroen Veld Schilderwerken | Sponsor in Beeld

Net als vrijwilligers zijn sponsoren zeer belangrijk voor onze voetbalclub. Daarom hebben we ‘Sponsor in Beeld’ bedacht. Door middel van een interview zullen we iedere maand één sponsor uitlichten op onze website en social media. Jeroen Veld van Jeroen Veld Schilderwerken wordt deze maand uitgelicht. Benieuwd naar het interview? Lees dan verder.

1. Kun je jezelf even voorstellen?
Mijn naam is Jeroen Veld en ik ben net 47 geworden. Ik heb het geluk dat ik omringd word door drie prachtige dames. Josje is mijn vrouw en Pip en Otje zijn mijn dochters. Josje en ik wonen al ruim 16 jaar met veel plezier in Zeeland. We houden alle vier van voetbal. Al spelen Josje en ik niet meer bij Festilent. Pip en Otje wel waardoor ik elke week bij Festilent te vinden ben.

2. Zou je meer kunnen vertellen over Jeroen Veld Schilderwerken?
Ik ben in 2012 voor mezelf begonnen en dat bevalt nog steeds heel er goed. Ik vind het leuk om mensen te helpen bij het opknappen en mooi maken van hun huis of bedrijf. Iedere opdracht is anders en daar houd ik van. Men kan bij mij terecht voor binnen- en buitenschilderwerk zowel nieuwbouw als onderhoud, glas zetten, houtrot vervangen en behangen.

3. Met welke kernwaarden zou je Jeroen Veld Schilderwerken omschrijven?
Als de beste vriend van je huis! Grapje, mijn slogan is ‘voor kleur met kwaliteit’. En daar ga ik altijd 100% voor. Mensen moeten niet alleen tevreden zijn met de kleur, maar het schilderwerk moet ook weer jaren mee kunnen.

4. Wat is de doelgroep van Jeroen Veld Schilderwerken?
Ik werk veel voor particulieren, dus voor iedereen met een eigen woning, maar ook bedrijven kunnen bij mij terecht.

5. Hoe lang ben je al sponsor van Festilent?
Ik durf het niet precies te zeggen, maar ik denk al vanaf 2012.

6. Wat heeft je doen besluiten om sponsor van Festilent te worden?
Mari liet mij geen keus! 😉

Ik draag Festilent een warm hart toe. Dat geldt ook voor een heleboel andere verenigingen in Zeeland, maar ik kan niet overal sponsor van zijn. Ik heb voor Festilent gekozen omdat ik jarenlang bij Festilent gevoetbald heb, ik nog steeds enorm van voetbal houd en omdat de kids er voetballen.

7. Bezoek je weleens voetbalwedstrijden van Festilent?
Zeker! Het blijft een mooi spelletje. Ik heb zelf het geluk gehad vele jaren in een eerste elftal te mogen voetballen, waaronder 8 jaar bij Festilent, en ik vind het nog steeds leuk om op zondag op de fiets even bij het eerste te gaan kijken. Ook probeer ik zoveel mogelijk wedstrijden van de meiden te kijken op zaterdag.

Langs de lijn vinden altijd leuke gesprekken plaats want de beste stuurlui staan immers aan wal!

8. Wat kan je eventuele potentiële sponsors meegeven waarom het goed is een team te sponsoren?
Ik heb gekozen voor een reclamebord. Het maakt denk ik niet zoveel uit wat je kiest, maar een club kan niet bestaan zonder sponsoren. Als bedrijven allemaal een paar sponsordoelen kiezen, zorgen we samen voor een bloeiend verenigingsleven in Zeeland!

9. Wil je nog wat kwijt aan iedereen die dit interview leest?
Bedankt voor het lezen en leuk dat ik even de aandacht krijg.
En vergeet niet: “Winnen is beter dan verliezen, maar verliezen is beter dan herrie!”

Met kleurrijke groet,
Jeroen

Benieuwd wat Jeroen voor jou kan betekenen? Bekijk dan de website van Jeroen Veld Schilderwerken of neem contact op via 06-54704436