Interview: Luuk van Rooij van Varofit | Sponsor in Beeld

Net als vrijwilligers zijn sponsoren zeer belangrijk voor onze voetbalclub. Daarom hebben we ‘Sponsor in Beeld’ bedacht. Door middel van een interview zullen we iedere maand één sponsor uitlichten op onze website en social media. Luuk van Rooij van Varofit wordt deze maand uitgelicht. Benieuwd naar het interview? Lees dan verder.

1. Kun je jezelf even voorstellen?
Mijn naam is Luuk van Rooij, een geboren en getogen Zeelander. Ik ben getrouwd met Claudia en trotse vader van Bobbi en Teddi. Ik voetbal momenteel in het 4e van Festilent.

2. Zou je meer kunnen vertellen over Varofit?
Sinds 2015 geven wij outdoor sportlessen aan jong en oud in groepsverband en persoonlijk. Denk hierbij aan (junior) bootcamp, personal training en coaching trajecten. We hebben een eigen buitensport terrein op de Tooverkamp in Zeeland. Hier geven we 7 dagen in de week sportlessen gericht op onder andere kracht en uithoudingsvermogen.

3. Met welke kernwaarden zou je Varofit omschrijven?
Wij vinden het belangrijk dat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan sporten op een veilige en gezellige manier. Iedereen is welkom en er hangt een gemoedelijke sfeer. Alle lessen zijn onder begeleiding waardoor we de vooruitgang en veiligheid goed kunnen waarborgen.

4. Wat is de doelgroep van Varofit?
In onze jongste groepen mag je starten vanaf 5 jaar en de oudste deelnemer is momenteel 73 jaar. Iedereen is dus welkom en samen kijken we welke training het beste bij de wensen van de deelnemer aansluit.

5. Hoe lang ben je al sponsor van Festilent?
Inmiddels ben ik 4 jaar sponsor van de blauw witten.

6. Wat heeft je doen besluiten om sponsor van Festilent te worden?
Ik geloof dat Jaap van Schijndel me destijds hiervoor heeft benaderd en het leek me een win-win situatie. Extra inkomsten voor de club en een stukje zichtbaarheid voor Varofit.

7. Bezoek je weleens een voetbalwedstrijd van Festilent?
Ik moet eerlijk zeggen dat ik de wedstijden niet vaak kijk, omdat ik dat lastig vind. Ik ben destijds op 27 jarige leeftijd gestopt bij het 1e elftal, omdat ik het niet meer kon combineren met mijn bedrijf. Soms mis ik het spelen bij 1 nog wel, maar je moet keuzes maken in het leven. De kampioenswedstrijd in Mariaheide heb ik uiteraard wel gekeken.

8. Wat kan je eventuele potentiële sponsors meegeven waarom het goed is een team te sponsoren?
Sporten moet sowieso gestimuleerd worden, maar voor een club als Festilent essentieel. Zonder sponsoren en vrijwilligers kan zo’n mooie club niet blijven bestaan.

9. Wil je nog wat kwijt aan iedereen die dit interview leest?
Bedankt voor het lezen en blijf deze mooie club steunen in welke vorm dan ook. Als het winterstop of zomerstop is, kom dan gerust eens langs voor een lesje bootcamp. 😉

Meer informatie over het trainingsaanbod vind je op de website van Varofit of  neem contact op via 06-39141527