Belangrijke informatie over het kampioenswedstrijd, supportersbussen, entreebewijzen SCMH en Festilent Bucket Hats.

Aanstaande zondag is het zover! Voor het eerst in 21 jaar kan Festilent 1 kampioen worden in de 4e klasse H! Het is als club geweldig om te zien hoeveel initiatieven er worden genomen door leden, vrijwilligers, ouders en iedereen die de club een warm hart toedraagt! Dit laat nog meer zien dat Festilent een vereniging is van, voor en door leden!

Om duidelijkheid te scheppen naar iedereen volgt hieronder belangrijke informatie voor a.s. zondag 16 april 2023. Lees dit zorgvuldig door!

Kampioenswedstrijd

De uitwedstrijd tegen SCMH staat op het programma. Dus wordt de wedstrijd gespeeld op sportpark Spoorzicht aan de Meester Schendelerstraat 12, 5464 RD Veghel, aanvang 14:30 uur.

Ga mee met de supportersbussen!

Alle supporters van Festilent hebben de mogelijkheid om met supportersbussen naar de kampioenswedstrijd te gaan. De bussen vertrekken om 13:30u op het sportpark van Festilent. Vanuit Mariaheide zullen de bussen om 16:30u (na de wedstrijd) teruggaan naar Festilent.

De prijs voor één plek in de bus is inclusief toegangsbewijs bij SCMH (€3,-) en Festilent bucket hat is €20,-.

Het toegangsbewijs van SCMH is een fysiek ticket en afgestemd met SCMH. Dit zorgt ervoor dat de doorstroom aan de kassa bij SCMH snel zal verlopen.

LET OP! Op zondag kun je vanaf 12:45u je gereserveerde plek inclusief toegangsbewijs voor de wedstrijd en Festilent bucket hat betalen en afhalen in de kantine. Zorg ervoor dat je het bedrag contant (gepast) meeneemt!

Wil je mee met de bus?
Stuur uiterlijk voor vrijdag 15u een berichtje naar Jaap van Schijndel op +31 (0)6 53 85 70 03. Op dit moment hebben al 120 personen zich aangemeld voor de busreis! Wacht niet langer en ga mee!

Het KAMPIOENSFEEST

Mocht Festilent kampioen worden dan zal het kampioensfeest plaatsvinden in de kantine van Festilent. Dit feest start direct na de wedstrijd en eindigt om 23:00u.

Gedurende het feest wordt er gewerkt met Festilent munten. Deze munten kosten €2,50 per stuk. Wil je na de wedstrijd niet in de rij staan voor munten? Je kunt zaterdagmiddag (14:00u – 16:00u) of zondagochtend (10:00u – 13:15u) alvast munten (€2,50 per stuk) kopen.

Bij Festilent is na de wedstrijd ook een frietkar aanwezig waar je met je Festilent munten kunt betalen.

Mocht Festilent zondag onverhoopt geen kampioen worden, dan zijn de munten uiteraard geldig op de dag dat ze wel kampioen worden.

Entree bewijzen SCMH

Kom je met eigen vervoer en wil je niet te lang in de rij staan bij de kassa van SCMH? Koop dan op zaterdagmiddag (14:00u – 16:00u) of zondagochtend (10:00u – 13:15u) van tevoren je entreebewijs (€3,-) in de kantine van Festilent.

Festilent Bucket Hats

Ga je niet mee met de bus, maar wil je wel een Festilent Bucket hat? Je kunt deze zaterdagmiddag (14:00 – 16:00u) en zondagochtend (10:00u – 13:15u) kopen in de kantine van Festilent voor €5,-

Festilent Kampioenen nummer

Om alvast lekker in de stemming te komen, heeft de Supportersclub in samenwerking met Pieter van Schooten een heus clublied gemaakt! Deze kun je hier beluisteren: https://open.spotify.com/track/0Qt6bAZyvquVYzi4HkkwIM?si=5VYC1nkITS-zGueYRviIDg&dd=1

Geniet er allemaal van en zorg dat je aanstaande zondag uit volle borst mee kunt zingen!

Wij en de mannen van Tom Jacobs rekenen op jullie steun

Tot zondag!

Groet,

Bestuur RKSV Festilent

Jochem, Hanno, William, Thomas, Nico, Jasper, Wout en Stijn