Letsleds, aandacht voor u en uw lampen

Even voorstellen: Ik ben Jens van den Wijngaard en voetbal sinds mijn 6ejaar bij Festilent. Dat betekent dat ik inmiddels 16 jaar lid ben. Ik voetbal bij Heren 2, als verdediger, met veel plezier.

Dit jaar heb ik mijn opleiding op de Fontys, Small Business en Retail Management afgerond en werk ik fulltime in mijn eigen bedrijf Letsleds.  Samen met mijn vader Stef van den Wijngaard, ben ik mede eigenaar.

Letsleds is een website voor ledlampen en alle benodigdheden.  Zeven jaar geleden zijn wij opgestart met één lamp en inmiddels zijn wij trotse huurders van een bedrijfspand in Schaijk. Hier hebben we een groot magazijn, kantoren en een ontvangstruimte.

Een van onze slogans is “Letsleds, aandacht voor u en uw lampen”, dit kunnen we ook echt waar maken. We zijn dus niet alleen een website maar onze klanten kunnen bij ons ook de lampen bekijken en evt. lichtplannen bespreken.

Toen er bij Festilent gesproken werd over energiebesparende maatregelen ben ik benaderd door het bestuur. Samen hebben we de accommodatie bekeken en hebben wij een offerte mogen maken. En gezien het feit dat ik actief lid ben, wij met ons bedrijf shirt- en bord sponsor zijn, hebben wij een nette prijs gemaakt. Met als gevolg dat onze lampen nu al een groot gedeelte van de accommodatie verlichten.

Dus kijk een keer omhoog en zie onze lampen. Mocht je vragen hebben, ik ben elke zondag op het voetbalveld maar natuurlijk mag je ook onze website bezoeken; www.letsleds.nl of maak een afspraak 0486 750 438, Hoogschaijksestraaat 37B in Schaijk.

 

Met vriendelijke groet,

Jens van den Wijngaard