Pupil van de Week Ben Hartley

Afgelopen zondag bij de wedstrijd Festilent – Estria was Ben Hartley Pupil van de Week. Lees hier hoe hij de dag heeft beleefd.

Yes! Eindelijk na drie weken wachten is dan zover, ik ben pupil van de week! Als we bij Festilent aankomen staat Krista ons al op te wachten. Op naar de bestuurskamer waar Krista ons verteld wat er toch allemaal gaat gebeuren want het is toch wel een klein beetje spannend. Aller eerst natuurlijk het pupil van de week tenue aan en even rustig wat drinken. Daarna op de foto. En meteen weer door want er staat nog genoeg op het programma.

Bij de bespreking van het team en de trainer mocht ik helemaal vooraan zitten. Op het eind van de bespreking vroeg Edwin de trainer of ik het ermee eens was of dat ik het toch anders zou doen, maar ik zei heel vlug dat ik het ermee eens was!

Daarna was het warmlopen en mocht ik samen overpassen wat heel leuk was. De wedstrijd kon beginnen! Ik liep samen met de aanvoerder vooraan het veld op waar ik mocht aftrappen en proberen te scoren.       En dat lukte!

Ik ging bij de reservespelers in de dug-out zitten om de eerste helft te kijken. Wat was het een spannende eerste helft waarbij een paar doelpunten vielen maar ook een rode kaart voor Estria de tegenpartij.

In de rust kreeg ik als kers op de taart ook nog een bal met de namen van alle spelers een oorkonde en mocht ik ook nog mijn shirt houden!

Uiteindelijk is het vlak voor het laatste fluit signaal toch 2-2 geworden, maar ik heb ook gescoord dus is het eigenlijk 3-2 en dus heeft Festilent toch een beetje gewonnen!

Heel erg bedankt Festilent, Heren 1, krista voor de fijne begeleiding en Jeroen voor de foto’s. Het was een superdag!!

Groetjes Ben Hartley

Bekijk hier de foto’s