Pupil van de Week Benthe Schippers

Ik ben Benthe Schippers en ik had het geluk dat ik de pupil van de week mocht zijn. Ik ben 10 jaar en ik voetbal bij de Jo12-1. Het was een dag om nooit te vergeten.

Ik vond de wedstrijdbespreking heel interessant en ik mocht ook een vraag stellen. Daarna kreeg ik van Krista een heel mooi shirt met pupil van de week erop. De fotograaf stond al klaar en toen gingen we foto’s maken en mocht ik ook met trainer Edwin op de foto. Daarna mocht ik mee de warming-up doen, achter de grote jongens aan, dat was echt vet! Ook mocht ik een balletje hoog houden en kaatsen met Joeri, Niels en Willem, super stoer.

Nog even de Wedstrijdyell in de kleedkamer en we mochten het veld op, ik voorop met de scheids. Handjeklap en toen mocht ik proberen een goal te maken. Helaas hield de keeper hem tegen maar scoorde ik in 2e instantie. Festilent was veel beter dan de Zwaluw en ze hadden dan ook terecht gewonnen met 2-0. Wat een mooie goal van Chiel en ook van Jochem! Het was heel gezellig op de bank met Kees, David en de wissels.

Na de wedstrijd mocht ik van papa een biertje brengen voor de toppers die verdiend gewonnen hadden. Ga zo door en bedankt voor deze geweldige dag Festilent.

Bekijk hier de foto’s