Pupil van de Week Bram Wingens

Vandaag was het zover, ik mocht Pupil van de Week zijn.  

Bij de ontvangst kreeg ik het shirt Pupil van de week en daarna mocht ik naar buiten om mee te doen met de warming up. Omdat ik keeper ben bij JO11-1, hadden ze geregeld dat ik mee mocht doen met de keeper, Nick. Wauw Nick heeft gewoon een eigen trainer, David! Met zijn drietjes hebben we de warming up gedaan. En ik mocht meedoen om Nick warm te schieten.

Door Jeroen van Tiel

Daarna naar het hoofdveld om naast de scheidsrechter met de spelers het grote veld op te lopen. Op de middenstip mocht ik alle spelers een “boks” geven. Om te kijken wie er mocht aftrappen, mocht ik een muntje in de lucht gooien, kop of munt…. Festilent had het goed en mocht beginnen. Maar voor het spel begon mocht ik in de goal gaan staan om te proberen de bal van SCMH tegen te houden en dat lukte.

Door Jeroen van Tiel

Jammer genoeg stond Festilent met 0-1 achter bij rust. Omdat het zo koud was ben ik in de rust naar huis gegaan om weer lekker warm te worden.

Dank je wel voor deze leuke ervaring!

Bekijk hier de foto’s