Pupil van de week Daan de Louw

Hallo, ik ben Daan de Louw, ik speel bij Festilent in de E4 en ik was pupil van de week op 15-4-2018 Bij de wedstrijd tegen Schadewijk uit Oss. Uitslag 0-3. 

Toen ik om half 2 aankwam in de kantine van Festilent stonden ze al op ons te wachten. We kregen eerst wat uitleg en mochten hierna naar de bestuurskamer waar we iets te drinken kregen en het tenue. Toen ik me had omgekleed gingen we foto’s maken op het wedstrijdveld waarna ik mee mocht trainen met het 1e. Eerst deden we wat overschieten en daarna mocht ik in de goal. Hierna gingen we naar bespreking van de scheidsrechters waarna we naar het wedstrijdveld gingen. Ik mocht samen met de spelers naar de middenstip lopen en hierna nog een goal maken bij de tegenstanders. Hierna mocht ik in de dug-out gaan zitten met andere spelers van het 1e en begon de wedstrijd. Ik vond het een hele leuke dag maar vond het wel jammer dat het team waartegen ze deden spelen niet zo sportief was. Ik kreeg ook nog een gesigneerde bal mee naar huis en mocht mijn shirt ook houden.
Groetjes Daan de Louw.