Pupil van de Week Daan Princen

Vandaag, 20 oktober 2019, was het zo ver. Ik, Daan Princen, speler van JO8-1, mocht pupil van de week zijn. Het grote nieuws hoorde ik vorige week zaterdag na mijn wedstrijd. Ik wilde meteen weten hoeveel nachtjes ik nog moest slapen.

Festilent mocht vandaag thuis tegen VIOS’38, Beugen, spelen. ‘s Middags werd ik met papa, mama en mijn broer, Thijs, door Yvonne ontvangen in de bestuurskamer. Zij begeleidde mij de hele middag. Oma Diny, opa en oma kwamen even later ook kijken.

Yvonne bracht mij samen met papa naar de kleedkamer van Festilent 1 voor de voorbespreking. De spelers kregen soep, een broodje en een tosti. De trainer maakte afspraken wat de spelers moesten doen. Daarna ging ik terug naar de bestuurskamer en mocht ik het tenuetje van ‘pupil van de week’ aantrekken.

In de bestuurskamer ontmoette ik ook de scheidsrechter. Jeroen maakte van alle speciale momenten foto’s, voor het bord met de sponsoren, in de bestuurskamer, de warming-up, de aftrap…

Voor de wedstrijd mocht ik meedoen met de warming-up. De trainer zei dat ik achter Jelle mocht aanlopen. Met moeite kan ik hen bijhouden, wat gaan ze hard!

Ik mocht met de spelers het veld op lopen bij het begin van de wedstrijd, de bal vanaf de middenstip bij de tegenpartij in het doel schieten. De bal kwam laag in de hoek terecht, de keeper kan er niet bij komen, doelpunt! Yes, 1-0 voor Festilent!

Tijdens de wedstrijd mocht ik lekker warm bij de reservespelers en keeper, Charles, zitten. Festilent speelde vanmiddag goed, ze scoorden in de eerste helft en in de tweede helft, het werd 6-1 voor Festilent.

Morgen laat ik mijn bal, vaantje en shirtje zien in de klas. Ik vond het een super middag!

Bekijk hier de foto’s