Pupil van de Week Dries Van Haren

Zondag 10 maart was Dries van Haren ‘Pupil van de week’ bij Festilent – SCE. Lees hier hoe hij zijn dag heeft beleefd.

Ik ben Pupil Dries van Haren. Ik was om 13:45 aangefietst en ik kwam bij Festilent en iemand van de tegenpartij had zijn knie uit de kom. Wij kwamen daar aan en achter ons kwam een ambulance en ik was even geschrokken maar ik ging naar  de bestuurderskamer. Daar lagen mijn kleren, twee vlaggetjes, een zakje snoep, een flesje Dubbel Fris en een Certificaat. Ik pakte mijn kleren en ging omkleden en ik was klaar om te voetballen.

We gingen naar het Hoofdveld voor foto’s met mijn familie en ik. Mijn opa’s en oma’s kwamen ook kijken. Toen de foto’s klaar waren ging ik naar het achterste veld en daar was het eerste een warming-up aan het doen. Ik maakte kennis met de trainer en toen ging ik overpassen met Hidde. Het was leuk mee met de warming-up te doen en toen mocht ik de keeper inschieten en toen gingen we afwerken op goal. Ik speelde de bal naar Jorg en Jorg speelde de bal terug en ik schoot op doel en de warming-up was afgelopen.

Toen gingen we naar de kleedkamer en de scheidsrechter kwam de kleedkamer binnen en vroeg: ’Zijn jullie compleet?’. En de trainer zei ja iedereen is er we deden een yel en we deden onze arm omlaag gooien. De wedstrijd begon ik liep voorop met de bal in mijn handen en ik mocht naast de scheidsrechter staan en gaf de jongens een hand en zei: “Fijne Wedstrijd” en hen zeiden: ”Veel Plezier”. 

Ik mocht de aftrap doen en ik dribbelde de spelers van SCE kwijt en scoorde en ik kreeg van de aanvoerder een bal met alle handtekeningen van de spelers met een netje eromheen. Ik ging naar de bank en ging zitten naast de spelers en de wedstrijd begon en al snel maakten we de 1-0 in de 1ste minuut en Pep scoorde.  Voor de tweede helft scoorde Bram van heel ver van de goal en het was 2-0.

Het was rust en ik ging naar de bestuurskamer om daar te drinken. Ik zat nog in de bestuurskamer en de wedstrijd begon en papa zei staan de spelers nou op het veld en ik zei ja we moeten snel naar de wedstrijd. In de 70ste minuut scoorde Hidde de 3-0 maar SCE ging er vol op, ze jaagden na de eerste helft. Toen het was afgelopen lekker vieren dat we gewonnen hebben.

Het was een leuke dag en ik was blij dat ik pupil was en dat ik een fijne dag heb gehad en dat ik hem nooit vergeet deze leuke dag en ik vond het een erge gezellige middag. Dankjewel Festilent.

Groetjes Dries Van Haren