Pupil van de Week Evan Bongers

Op zondag 10 februari was ik (Evan Bongers) pupil van de week en werd ik uitgenodigd voor de wedstrijd van Festilent 1 – Gassel 1 op het sportpark van Zeeland.

Toen ik aankwam bij Festilent werd ik warm ontvangen door de organisatie, die buiten stond te wachten. We gingen samen naar de bestuurskamer waar we gezellig wat dronken. Ik kreeg een speciaal shirt van Festilent met ‘pupil van de week’ erop. Daarna mocht ik bij de voorbespreking van het team van Festilent zijn. Super cool om te zien hoe dat in het echt gaat. Ook gingen we foto’s maken op het hoofdveld waarna ik met de warming-up van het team mocht meedoen, echt kei leuk. Daarna nog even terug naar de kleedkamer waar het team de laatste tips voor de wedstrijd kreeg. Vlak voor de wedstrijd liepen we samen met het hele team het veld op. Ik mocht samen met de scheidsrechter en de aanvoerders bij het tossen zijn, om te bepalen wie er mocht beginnen. Daarna mocht ik aftrappen om snel een goal te maken bij de tegenstander. Goal!

Toen begon de wedstrijd echt en mocht ik in de dug-out zitten samen met de coach/trainer en de reserve spelers. Ik had goed kunnen zien dat nummer 10 van Festilent scoorde in de eerste helft! Het was heel knap van het team, want het regende heel hard. In de pauze kreeg ik een vaantje, een bal met alle namen van de spelers er op, een oorkonde en het Festilent T-shirt wat ik aanhad voor de foto’s mocht ik zelfs houden! Na de pauze keken we de 2e helft langs de kant,en het leuke was dat Festilent had gewonnen met 1-0 van Gassel. Festilent 1 is echt kei goed en ik vond het een superleuke middag om nooit meer te vergeten!

Bekijk hier alle foto’s