Pupil van de Week Finn van der Meer

Mijn naam is Finn van der Meer en vandaag mocht ik pupil van de week zijn. Ik ben 8 jaar en speel in de JO9-2 bij Festilent als keeper.

Omdat ik pupil van de week was, mocht ik mee naar de bestuurskamer om wat te drinken en kennis te maken met de trainers van Festilent. Daarna met de spelers en trainers naar de wedstrijdbespreking, dit was heel interessant. Annerie van Oort begeleide mij tijdens deze leuke dag. Ik kreeg een mooi tenue aan. Er werden foto’s gemaakt en mocht mee naar het veld de warming-up doen met de spelers van Festilent.

Daarna mocht ik mee naar het kleedlokaal voor de laatste bespreking voor de wedstrijd. Het veld op lopen met de wedstrijdbal en langs de scheidsrechter lopen was echt heel leuk. Iedereen een handje geven en de eerste goal maken voor Festilent! Ik dribbelde met de bal tussen de spelers van Juliana door richting de goal en knalde de bal langs de keeper in het doel!

Daarna lekker in de dug-out kijken naar de wedstrijd met de bal vol handtekeningen die ik gekregen had van de aanvoerder. Lekker gekletst met de spelers die ook in de dug-out zaten. Tijdens de rust kreeg ik nog drinken, een oorkonde en vaantje. Het was een spannende wedstrijd waar uiteindelijk Mill dmv een strafschop met de winst er van door ging.

Ik heb echt genoten van deze bijzondere dag. Dank je wel Festilent en Annerie!

Gr Finn van der Meer

Bekijk hier de foto’s