Pupil van de week Freek de Louw

Zondag bij de wedstrijd Festilent – Cito was Freek de Louw uit de F1 de Pupil van de Week. Lees hier hoe hij de dag heeft beleefd.

Op zondag 26 november was ik, Freek de Louw, de pupil van de week! Ik vond het heel leuk om de pupil van de week te zijn. Toen ik met mijn familie bij  Festilent kwam, mocht ik mee inspelen met de mannen 1. En ik kreeg ook een shirtje van pupil van de week. Het begin van de wedstrijd mocht ik aftrappen en gaan scoren tegen CITO 1. De eerste keer was mis, maar de 2de keer raakte ik hem en toen kreeg ik een bal van de pupil van de week. Daarop stonden alle namen van alle spelers van Festilent 1. Daarna mocht ik de wedstrijd kijken in de dug-out en daarna kreeg ik een oorkonde, vaantje en iets lekkers. Het was een spanende wedstrijd. In de rust was het  nog 0-0, maar in de tweede helft werden de goals gemaakt. Festilent had met 4-1 gewonnen !!!Ik  heb heel veel plezier gehad en ik bedank jullie hiervoor!!!
Groetjes Freek.