Pupil van de week Gijs Peters

Afgelopen zondag bij de wedstrijd Festilent – Siol was Gijs Peters Pupil van de Week. Lees hier hoe hij de dag heeft beleefd.

Vandaag 18/11/2018 is het zover, ik ben Pupil van de week. Ik word buiten ontvangen door Esther en ik mag meteen mijn tenue aantrekken. Samen met papa sluit ik aan bij de wedstrijdbespreking. De spelers van het 1e van Festilent zijn benieuwd naar mijn wedstrijd van gisteren. Trots kon ik vertellen dat ik gewonnen en gescoord heb. Daarna op de foto, eerst alleen maar ook met papa, mama, opa en oma. Tussendoor de veldcontrole samen met de scheidsrechter.

Toen de warming up, inlopen, wat spieroefeningen maar het allerleukste was toch wel het overschieten met een paar spelers van het 1e elftal. Ik kon mijn trucjes laten zien. Toen kwam het spannende moment dat ik het veld mee op mocht lopen, wat stonden er veel mensen te kijken zeg.  Van de scheidsrechter mocht ik tossen om te bepalen op welke helft Festilent moest beginnen. Voor de aftrap even op doel van de tegenstander schieten waar ik natuurlijk scoorde. Tijdens de wedstrijd in de dugout had ik goed overzicht over de wedstrijd, leuk om dit van dichtbij mee te maken. Tijdens de rust nog even opwarmen binnen en toen zat het avontuur er weer op. Ik wil alle teamleden, trainer en Festilent bedanken voor deze onvergetelijke dag. De bal met alle handtekeningen hangt boven mijn bed.  Groetjes Gijs Peters JO9-1.

Bekijk hier de foto’s