Pupil van de Week Guus Jans

Zondag 24 maart was Guus Jans ‘Pupil van de week’ bij Festilent – Venhorst. Lees hier hoe hij zijn dag heeft beleefd.

Ik was deze keer pupil van de week.

De warming-up was superleuk, ik mocht mee warmlopen en schieten op het doel. Ik mocht ook nog even meekijken met de keeper en zijn trainer. De keeper hield bijna alle ballen tegen. Hij was heel goed.

Na de warming-up gingen we terug naar het kleedlokaal. Daar gingen ze de wedstrijd bespreken. 

Toen mocht ik met de scheidsrechter als eerste naar buiten lopen en met een muntje omhoog gooien. Daarna mocht ik als eerste scoren bij de tegenstander. En daarna gingen we naar de dug-out daar konden we genieten van de wetstrijd. Het was superleuk vooral met de jongens op de bank snoep eten. Jammer dat ze helaas verloren hebben maar dat hoort er natuurlijk ook bij. Ze hadden wel goed gespeeld.

Het was een hele leuke middag. Ik mocht ook nog het shirt mee naar huis nemen. Bedankt allemaal voor een hele leuke dag!!

Groetjes van Guus 

Bekijk hier de foto’s