Pupil van de Week Jasper de Louw

Hallo, Ik ben Jasper de Louw, Ik speel bij Festilent JO-8 2. Ik was zondag 3 november pupil van de week bij de wedstrijd Festilent – Constantia. 

Ik werd ontvangen door Krista waarna we naar de bestuurskamer gingen en we wat te drinken kregen daarna mocht gaan omkleden. Toen gingen we foto’s maken en mocht ik mee doen met de warming up , dat was erg leuk

Hierna mocht ik mee naar de bespreking van de scheidsrechter waarna we naar het veld gingen. Hier heb ik iedereen een handje gegeven en heb ik nog een goal gemaakt bij de tegenstanders!! Toen mocht ik in de dug-out gaan zitten bij de andere spelers.

In de rust kreeg ik een vaantje, een bal met alle namen van de spelers erop, een oorkonde en het t shirt van Pupil van de week wat ik mocht houden.

Na de rust hebben we de tweede helft gekeken, het was een mooie en spannende wedstrijd. Festilent heeft gewonnen met 1-0

Ik vond het een hele leuke middag!! Dank je wel Festilent en Krista

Groetjes Jasper de Louw

Bekijk hier de foto’s