Pupil van de Week Jelle Hartman

Zondag 8 oktober was Jelle Hartman ‘Pupil van de week’ bij Festilent – Groesbeeksche Boys. Lees hier hoe hij zijn dag heeft beleefd.

Zondag 8 oktober mocht ik pupil van de week zijn. Het was toch best spannend, maar ik had er ook héél veel zin in!

Ik kreeg een mooi shirt met pupil van de week erop & in de bestuurskamer een gezellig praatje met de scheidsrechter gemaakt die mij uitlegde wat ik voor de wedstrijd mocht doen.

Toen mocht ik op de foto op het hoofdveld. Daarna ging ik met de grote jongens tijdens de warming-up mee afwerken op goal. En het was me gelukt om te scoren!

Samen met de scheids en de 2 teams ben ik het veld op gelopen. Na de toss & het geven van handjes, mocht ik ook nog vanaf de middenstip naar de goal van de tegenstander dribbelen & proberen te scoren; hoppa 1-0 voor Festilent, al telde deze helaas niet mee ;-) Daarna mocht ik in de dug-out de wedstrijd kijken. En in de rust ook nog wat lekkers gekregen.

Na een spannende wedstrijd heeft Festilent terecht met 4-2 gewonnen!! En ik heb een superleuke middag gehad. De bal met handtekeningen, vaandel & oorkonde krijgen een heel mooi plekje op mijn kamer.

Dankjewel voor alles, het was TOP!

Groetjes Jelle

Bekijk hier de foto’s