Pupil van de Week Maud van den Heuvel

Ik ben Maud van den Heuvel, 9 jaar oud en ik speel in de MO11-01. Op zondag 1 maart was ik uitgekozen om Pupil van de Week te zijn bij de wedstrijd Festilent 1 – Milsbeek.

Bij aankomst kreeg ik eerst van Annerie een mooi tenue aan. Wat mooi zijn de nieuwe pupil-van-de-week shirts geworden zeg!  Daarna ging ik op de foto bij de sponsorborden.  Voor de wedstrijd heb ik ook nog wat mogen inspelen met het team van de Festilent 1.

Met het team ben ik naar het midden van het veld gelopen om elkaar een hand te geven. Ook mocht ik tossen! Erg leuk was het dat ik de aftrap mocht doen en vervolgens naar de keeper van Milsbeek rende….. en ook nog scoorde!

De rest van de wedstrijd heb ik gevolgd vanuit de dug-out. Het was een spannende wedstrijd, maar al snel bleek dat Festilent toch echt wel de sterkere was van de twee.  In de eerste helft heeft Festilent maar liefst 3 keer gescoord! In de rust kreeg ik een bal met daarop alle handtekeningen, een oorkonde en vaantje en een lekkere snoepzak. In de tweede helft is er nog 1x gescoord.

Festilent heeft uiteindelijk gewonnen met 4-0. Super goed gedaan!

Bedankt allemaal voor de leuke middag! Ik vond het super leuk om pupil van de week te zijn.

Bekijk hier de foto’s