Pupil van de Week Melle Keuskamp

Een keer pupil van de week zijn dat leek me zooooo leuk. Maar dat wilden meer van mijn teamgenootjes van JO10-02. Ik was dan ook dolblij toen ik de loting won. Helaas werd de wedstrijd tegen Millsbeek door de KNVB afgelast maar gelukkig mocht ik bij de wedstrijd Festilent 1 – SCV ’58 dan toch echt pupil van de week zijn!

Van Yvonne kreeg ik een mooi shirt met pupil van de week erop. Zo leuk dat ik dat shirt ook gewoon mag houden! Gauw de rest van de voetbalkleren aan voor een fotomoment bij de sponsorborden. Het weer zat helaas niet mee maar dat maakte het voor mij niet minder leuk hoor!

Na een warming up met de spelers en een laatste peptalk in de kleedkamer mocht ik met ze naar de middenstip lopen. Handen schudden en natuurlijk de toss! Ik mocht de aftrap doen en toen richting goal om proberen te scoren bij de tegenstander. Yes, gescoord! Iedereen was er klaar voor en ik mocht de wedstrijd met de reservespelers en verzorgers vanuit de dug-out kijken. Kon ik het lekker goed zien en ik zat lekker droog. Na ruim 10 minuten werd er helaas al gescoord aan de kant van SCV ’58. Festilent bleef er gelukkig voor gaan en in de 36e minuut werd door Chiel de 1-1 binnengeschoten. Da’s lekker de rust in gaan.

En weer kwam Festilent na ruim een uur speeltijd helaas op achterstand. De Velpenaren scoorden de 2-1. Door hard werken van de mannen van Festilent werd de
2-2 gemaakt door Joeri! Vlak voor tijd kreeg Festilent ook nog een penalty en Bram schoot de 3-2 binnen! Na nog wat laatste spannende minuten was de winst dan toch echt voor Festilent. Yes, ze blijven de koploper!

Yvonne en natuurlijk iedereen van Festilent hartstikke bedankt voor deze leuke ervaring! Ik ben heel blij met de bal, de oorkonde, het vaantje en het shirt! Een leuk aandenken een superleuke middag!

Groetjes,
Melle Keuskamp

Bekijk hier de foto’s