Pupil van de week Pepijn Bongers

Zondag 15 oktober bij de wedstrijd Festilent 1 – Vorstenbossche Boys 1 was Pepijn Bongers Pupil van de Week. Lees hier hoe hij de dag heeft beleeft. 

Zondag 15 oktober mocht ik als ‘Pupil van de Week’ het eerste elftal van Festilent aanmoedigen. Het was super leuk!

Mijn naam is Pepijn Bongers en ik voetbal bij de JO8-1 bij Festilent. Voor de wedstrijd kreeg ik een tenue en wat te drinken. Tijdens het drinken hebben we even zitten kletsen met de scheidsrechter. Daarna snel omkleden en op de foto. Tijdens de fotosessie gingen de helden beginnen met de warming-up en ik mocht met de reservespelers een balletje trappen. Voordat de wedstrijd begon, ging ik nog even mee naar binnen en daarna samen met de spelers het veld op lopen. Ik mocht de aftrap doen en een goal maken bij de tegenstander, ff laten zien hoe het moet. Gelukkig deden de spelers van Festilent me die middag nog 5 keer na en wonnen we met 5-0!

Het was een dag om nooit te vergeten! Iedereen bij Festilent echt super bedankt!!!

Groetjes, Pepijn Bongers